COMMENTS (10)
Cevapla

Campstaff başvurusu yapmak istiyorum

    Cevapla

    Merhaba,

    İlginiz için teşekkür ederiz. 0532 600 69 25 numaralı telefona çağrı bırakırsanız sizi geri arar ve gerekli bilgileri veririz.

Cevapla

Üniversiteden bu yıl mezun olacağım vede ingilizce seviyemi üst seviyelere taşımak ve yurt dışı tecrübesi kazanmak için bu programa katılmak istiyorum…

    Cevapla

    İlginiz için teşekkür ederiz. 0532 600 69 25 numaralı telefona çağrı bırakırsanız sizi geri arar ve gerekli bilgileri veririz. Mezun olunca bu programa katılamıyorsunuz. Son şansınızı iyi değirlendirmenizi tavsiye ederiz.

Cevapla

merhabalar. turkiyenin hatri sayilir yeerlerini otostopla ve kamp yaparak gezdim ve avrupayi kulturlerini en onemlisi insanini kesfetmenin ümidindeyim umarim orda sesimi duyan birileri vardi.

    Cevapla

    Merhaba,

    Biz buralardayız. Üniversitede okuyorsanız programlarımıza katılabilirsiniz.

Cevapla

I’m a student. I study at Hacattepe university. My department is nutrition and dietetics.Everybody has a dream. One of my dreams is this project. I want to so much go to abroad and see different ,very beautiful places . Through this project, I will earn own money and improve my english .

    Cevapla

    You can apply for our programs. Please call our office at 0532 600 69 25. Then we can talk about details.

    Thank you.

Cevapla

İyi günler, campstaff programıyla ilgileniyorum ve daha detaylı bilgiler almak istiyorum örneğin şehirler, çalışma saatleri, kazanacağım para ve en önemlisi boş günlerimde dışarı çıkıp çıkamayacağım (kamptan), teşekkürler

    Cevapla

    Merhaba,

    İlginiz için teşekkür ederiz. 0532 600 69 25 numaralı telefona çağrı bırakırsanız sizi arar ve datylı bilgi aktarabiliriz.

Leave a Comment

Comment (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Name (required)
Email (required)